Udlejningsmægler søges til Newsec [Denmark]


 

$ads={1}

Newsec er i en rivende udvikling, både forretningsmæssigt og kulturelt. Vi har derfor brug for en erfaren boligudlejningsmægler, med base i Lyngby, til at imødekomme den høje aktivitet på vores mange udlejningsejendomme. Det er vigtigt, at du er proaktiv og skaber resultater med troværdighed og et stort personligt drive, samtidig med at kundeservicen er i top.

Om os
Vores udlejningsteam leverer effektiv udlejning af høj kvalitet på tværs af Danmark. Vi har fingeren på pulsen, og står særdeles stærkt i markedet med en portefølje på mere end 6000 lejemål. Med mange års brancheerfaring arbejder vi med en proaktiv og professionel tilgang ved både projekt-, kollegie- og almindelig genudlejning. Vores fokus er at give en god lejeroplevelse og sikrer en smidig udlejning.

Vi er på en rejse mod et langt mere optimeret udlejningskoncept, hvor lejeroplevelsen er i centrum, og det er afgørende, at du aktivt indgår i og påvirker den rejse.

Arbejdsopgaverne vil indeholde alle aspekter af en boligudlejning, f.eks:

  • Fremvisninger og afholdelse af åbent hus, hverdage/søndage
  • Behandling af henvendelser fra potentielle lejere pr. mail/telefon
  • Proaktivt opsøge potentielle nye lejere/kunder
  • Vurdering af lejeniveauer
  • Igangsætning og opfølgning på markedsføringstiltag/kampagner
  • Planlægning og gennemførelse af aktiviteter ved større projektudlejninger
  • Dialog med udlejere om bedst mulig udlejningsstrategi samt rapportering
  • Medvirke til at udvikle og optimere den gode kunderejse

Vores forventninger til dig
Det forventes, at du har bred erfaring fra ejendomsbranchen, gerne med udlejning, og er hjemmehørende i lejeloven. Samtidig er det naturligt for dig at have fingeren på pulsen og følge udviklingen på lejeboligmarkedet. Du formår at sætte kunden i centrum og levere en serviceminded helhedsoplevelse hver gang.

Derudover forventer vi, at du:

  • Er en dygtig sælger, der er god til at sætte sig ind i kundens behov og ønsker
  • Kan arbejde selvstændigt og i højt tempo – uden at miste overblikket
  • Motiveres af at lykkes både som hold og individ
  • Er god til at se muligheder og finde løsninger
  • Løser dine opgaver professionelt, proaktivt og i højt humør
  • Har stor faglig stolthed

Dine egenskaber inden for salg og kundeservice og din evne til at arbejde struktureret og professionelt med en bred portefølje prioriteres højt. Din succes kommer af, at vores kunder oplever en høj kundetilfredshed, og at vores ejendomme er fuldt udlejet.

Vi sætter medarbejderen først
Vi er overbeviste om, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder - vi kalder det "Passion for Colleagues and Clients". Du bliver en del af en dynamisk organisation, hvor faglighed, personligt engagement og sociale egenskaber værdsættes højt.

Vi vægter ekspertise, integritet og innovation højt i målet om at skabe ét Newsec, hvor samarbejde på tværs af organisationen er altafgørende for den rejse vi er på.

Vi tilbyder en arbejdsplads i fleksible rammer, hvor balance mellem arbejdsliv og privatliv er en vigtig parameter. Det er vigtigt at vores medarbejdere trives, og det sikrer vi ved hjælp af vores fleksibilitetspolitik, der er lige for alle, der understøtter løsning af opgaven samt fremmer muligheden for gensidig fleksibilitet i hverdagen, som du selv er med til at planlægge og tilrettelægge.

Vi har et inspirerende og uformelt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder både personligt og fagligt, og selvom vores hverdag i perioder kan være travl, er der også plads til sjov, hvor vi møder hinanden med et smil.

Vi tilbyder attraktive medarbejdergoder
Vi har meget attraktive goder til vores medarbejdere og tilbyder løn efter kvalifikationer og kompetencer tillagt pensionsordning og sundhedssikring. Vores arbejdstid er inklusiv frokost, og vi tilbyder specielle fridage, som vi kalder "Newsecdage". Det betyder, at i Newsec har vi besluttet, at når en helligdag/lukkedag falder på en weekenddag kompenseres det med én fridag, som vi kalder Newsecdag.

Vi har desuden en omfattende bruttolønsordning med mange fordele, herunder bl.a. massage på arbejdspladsen.

Ansøgning og kontakt
Har du brug for at vide mere om stillingen eller Newsec, er du velkommen til at kontakte Hanne Lüthi Rosenstrøm, Head of Residential Leasing, e-mail: hanne.rosenstrom@newsec.dk

Send gerne din ansøgning og dit cv allerede i dag, dog senest den 18. august 2023, da vi løbende indkalder kandidater og ansætter når vi har fundet den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Forretningsområde/afdeling
Property Asset Management
Rolle
Boligmægler
Placeringer
Kongens Lyngby

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال